søndag 25. april 2010

Tillitsvalgtsmøte på Gloppen hotell

Søndag 24.april hadde Hageselskapet i Sogn og fjordane tillitsvalgtsmøte på Gloppen hotell på Sandane. Herdis, Elin og Merethe møtte frå Eid hagelag.
Programmet først på dagen var lagt opp litt fritt med presentasjonsrunde og eit par timar laust prat om hagelaga sitt arbeid og utfordringar. Ei nyttig praterunde som gav oss som kom frå Eid mange tankar om arbeidet vidare med hagelagsarbeidet vårt.

Gloppen hotell har dei siste åra jobba bevisst med å utvikle den lokale, kortreiste maten. Lunchen vi fekk servert var utsøkt! Sjå på bileta og misunn oss det gode måltidet ;)


Etter lunchen var det leiaren i Hageselskapet Sogn og fjordane, Jostein Kjøsnes som stod for pratinga. Han Fortalte oss om Vassendenprosjektet. Mange av oss som har køyrt gjennom Vassenden i Jølster dei siste åra har lagt merke til den fantastiske utviklinga bygda har hatt. Jostein Kjøsnes har vore primus motor for dette prosjektet, og han heldt eit inspirerande foredrag om dette prosjektet, og om korleis ein kan klare å få til det nesten umulige, dersom ein virkelig vil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar